Kajsa Vala

Kajsa Vala

Kajsa Vala: Helt Tæt På-tour 2023 - håndholdt, hudløst ærlig og helt ind til benet

Køb billetter (få tilbage)

250 kr. + gebyr 5 kr. Medlemsrabat: 10%

Kajsa Vala: Helt Tæt På-tour 2023 - håndholdt, hudløst ærlig og helt ind til benet

Tilbage til rødderne, masser af vokaler, endnu flere historier og lidt tættere på publikum. Dét er opskriften på Kajsa Valas kommende turné.

Det er egentlig meget simpelt. Gode sange og lige så gode venner. Instrumenter, flerstemmig sang, et publikum og en scene. Kajsa Vala forlænger succesen, men skærer ind til benet og tager sin mand og to gode venner med, når hun drager landet rundt for at give publikum en anderledes oplevelse med musikken i øjen- og lyttehøjde.

Kernen er min mand, mine to gode venner og mig selv, og det kommer til at flyde med vokaler og gode historier. Det handler i virkeligheden om at røre folk og have det sjovt, fortæller kvinden i spidsen for produktet, bandet og turnéen.

Og de har prøvet det før, det nærværende og det tætte. Både på turné og ikke mindst, da de, som resten af branchen, ufrivilligt blev nødt til at finde ind til kernen. Blandt venner og i uldsokker. Uformelt og ansigt til ansigt. Sådan var det jo under lockdown, og sådan er det på denne turné. Det tvinger mig til at fortælle flere historier, når der ikke er et kæmpe band og setup til at støtte op om sangene. Jeg gør begge dele, men på denne turné kan jeg ikke gemme mig bag på noget eller nogen, og det giver mig en mulighed for at forsøge at være mere gåsehudsfremkaldende.

Om Kajsa Vala
Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala på de skandinaviske rødder. Alligevel er hun en af de få på den danske musik scene, som mestrer Americana-genren med sin helt egen lyd. Hun debuterede med det hemmelige USA-album Your Train i 2010, har siden slået sit navn fast på den danske musikscene og er igen både album-og tour-aktuel med When Are We Out Of The Woods.

Ståpladser/siddepladser
Koncerten er med stående publikum, men der vil være enkelte siddepladser efter først-til-mølle-princippet. Kontakt os på [email protected], hvis du er gangbesværet - så reserverer vi en siddeplads til dig. 

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark

Pris

250 kr. + gebyr 5 kr. Medlemsrabat: 10%

Køb billetter (få tilbage)