Frivillige

Gnistens helte

Engagerede frivillige er fundamentet for, at Gnisten og Musikværket Ry lever. Vi er nemlig en non-profit organisation, der er 100 procent drevet af frivillige, som byder ind med forskellige kompetencer for sammen at skabe fantastiske rammer for unikke oplevelser.

Har du lyst til at være frivillig og blive en del af et aktivt team, som brænder for at gøre en forskel? Så læs mere her, tag en frisk beslutning og kontakt os.

Du kan forvente

  • Begejstring – Vi arbejder sammen som ét stort team
  • Handlekraft – Vi går da bare i gang
  • Fællesskab – Vi har plads til alle
  • Glæde – Vi har det sjovt sammen

Vi mødes til fredagsbar den 1. fredag i måneden og til mindst to arrangementer om året.

Til fredagsbar og arrangementer for frivillige får du halv pris på drikkevarer.

Hvor mange timer skal jeg arbejde?

Det er meget individuelt, hvor mange timer de frivillige bidrager med. Gnisten har dog den 'gnist', der gør, at man bliver grebet af stemningen og fællesskabet. Jo mere man bidrager – jo mere bliver man en del af teamet.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte frivilligkoordinator Charlotte Lundgren på [email protected]

Kend vores teams

Vi arbejder i teams, og taler opgaverne i et team lige til dig, så kontakt ligeledes Charlotte Lundgren. Skriv gerne lidt om dig selv.

Fundraising

Udviklingen af Gnisten er betinget af bidrag fra fonde og sponsorer. Har du erfaring med sponsorarbejde, gode ideer eller en masse af de rette kontakter, så er du meget velkommen.

Afvikling

Afviklerteamet står for klargøring, billetkontrol, bar, hygge om koncertgæsterne og efterfølgende rengøring.

Backstage Crew

Bidrager til at skabe de unikke hyggelige rammer rundt om arrangementerne, som kendetegner Gnisten. De forkæler bands og solister med dejlig hjemmelavet mad, står for udsmykningen udenfor og hyggen indenfor. Rengøring er også en del af teamets arbejdsområde.

Lyd, lys og teknik

Har du erfaring med lyd, lys og teknik, er der en plads til dig i teamet.

Håndværkere

Du behøver ikke være uddannet håndværker for at være med, men er du frisk på fysisk og praktisk arbejde, så mangler vi dig i håndværkerteamet.

Pedelteam

Fejning, saltning, ukrudt og klipning af hæk.

Fredagsbar

Ansvarlig for planlægning og afholdelse af fredagsbar.

PR og kommunikation

Har du erfaring med at skabe synlighed på de sociale medier, skrive fængende tekster og i det hele taget brænder for at få Gnisten ud over medierampen, så er det her, du hører hjemme.

Tilmeld dig her, hvis du vil være med til at gøre en forskel

Kontakt os også gerne, hvis du kan tilbyde nogle kompetencer, som styrker udviklingen af Gnisten.

Vi er så heldige, at nogle teams har en venteliste. Men fortvivl ikke, du er altid velkommen til at melde dig som frivillig og byde ind på de opgaver, som vi løbende slår op i vores Facebookgruppe: facebook.com/groups/1542179632620416 

Du kan også kontakte vores frivillig-koordinator Charlotte Lundgren på [email protected]