Gnistens Unge (3)

Hvad er Ung Gnist?

Ung Gnist er en gruppe unge og et initiativ i konstant udvikling. Vi består af lokale unge fra Ry og omegn, som ønsker at styrke kulturlivet for unge i Søhøjlandet.

I Ung Gnist planlægger og udfører vi kulturarrangementer hovedsageligt inden for musik. Vi står for alt, herunder: booking af kunstnere, PR, catering og afvikling af koncerterne.

Konceptet bygger på frivillighed og en forståelse for, at vi sammen løfter i fællesskab for at skabe kulturelle arrangementer.

Det gør vi ikke kun for vores egen fornøjelses skyld. Vi gør det også, fordi vi vil invitere byens og omegnens unge til at støtte op om det fællesskab og den kulturoplevelse, der opstår, når vi samles omkring musikken.

Vores håb er at skabe et mødested, der styrker interessen for musik og kultur blandt unge. Både nu og for fremtidige generationer.

Lyder det som noget for dig?

Hvis Ung Gnist lyder som noget for dig, og hvis du har lyst til at høre mere om det at være en del af gruppen, så kontakt os på instagram.com/ung_gnist. Du kan også altid dukke op til én af vores koncerter og sige hej. 

Er du interesseret i at spille på Gnisten eller afholde andre kulturarrangementer i forbindelse med UngGnist, så kontakt os på [email protected].

Frivillige

Gnistens helte

Engagerede frivillige er fundamentet for, at Gnisten og Musikværket Ry lever. 

Læs mere
Gnisten Udlejning (3)

Lej Gnisten

Det perfekte sted til mindre events, møder, receptioner, konfirmation eller barnedåb.

Læs mere