Hecchi

Hecchi

Koncert med kult-sangeren Hecchi

Køb billetter

200 kr. + gebyr. Medlemsrabat: 10%

Oplev den internationalt anerkendte Mike Hecchi og hans band på en spektakulær turné, der hylder kultmusik fra Gipsy Jazz til 60'er Surf!

STÅENDE KONCERT.

Hecchi Revival Tour ?24 er en unik chance for at opleve en legende i aktion. Mike Hecchi, kendt som frontman for The Sexican, genopliver sit ikoniske materiale med et nyt band af super dygtige musikere.

Du kan forvente et musikalsk fusionskøkken af Gipsy Jazz, Latin, Swamp Blues og 60'er Surf, krydret med et energisk sceneshow og tekster på fire sprog.

Hecchi har vundet anerkendelse for sit talent som sangskriver, flersproget vokalist og instrumentalist. Han har modtaget topanmeldelser, guldplader og nomineringer til prestigefyldte priser. Han er kendt som frontman i undergrundsfænomenet The Sexican, der opnåede kultstatus og stor international anerkendelse og spillede på højt profilerede internationale festivaler.

Der er stadig en stærk interesse i materialet. Senest har videoen til nummeret ?Cuarto de la Banda? vundet genklang med over 13 mio. visninger på YouTube. Og det er da også numre fra den æra krydret med nye sange, der er rygraden i det nye format og udført af et regulært all-star hold af ekvilibristiske musikere.

Ståpladser
Koncerten er med stående publikum. 
Kontakt os på [email protected] hvis du har handicap - så reserverer vi en siddeplads til dig. 

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark

Pris

200 kr. + gebyr. Medlemsrabat: 10%

Køb billetter