Søn

Søn

Søn på Gnisten - glæd dig til dansk indierock & lyrik

Køb billetter

175 kr. + gebyr. Medlemsrabat: 10%
Ungdomsbillet u/25: 100 kr. + gebyr.

Pladeaktuelt og kritikerrost københavnsk band på Gnistens scene d. 17. maj

KONCERT MED STÅPLADSER

Søn udgav i 2022 singlerne Ka Ik Connect og HD Sol, der strøg direkte i A-rotation på P6 Beat og på årslister hos Berlingske og Soundvenue. Bandet er nu aktuelle med deres tredje studiealbum Solstorm, der ifølge Information står lysende på den danske musikhimmel og med Politikens ord gør Søn til et band, der fortjener et endnu større publikum.

Solstorm er en kærlighedsfortælling anno 2023, hvor hjertesorg udspiller sig blandt klimakrise og fremtidsangst, og hvor selv det mest intime svæver ind og ud af den digitale verden.

Siden københavnske Søn i 2019 albumdebuterede med Det Skandinaviske Design har de med overrumplende livekoncerter, idiosynkratiske kompositioner og cirkelsparkende tekster slået fast, at Søn er noget for sig. Bandet udgav i 2020 deres andet studiealbum Danish Crown som samlede kritikerroser og blev placeret på adskillige årslister; bl.a. hos Politiken, der tildelte albummet 2020s 6. bedste danske album og gav det 5 hjerter med ordene: Det er længe siden, der har været sluttet så elektrisk en kontakt mellem dansk indierock og lyrik, som tilfældet er i disse år. Intet sted er det mere tydeligt end hos Søn.

På scenen er Søn smidige, sprudlende og kendt for at blæse publikum bagover.
Da de i 2019 debuterede på SPOT Festival foran et fyldt Voxhall fik de 6 stjerner og flotte ord med på vejen: Den bedste SPOT-koncert, jeg personligt har overværet i årevis. - Martin Gronemann for Soundvenue. Med urokkelig indlevelse formår bandet at flette det intime og skrøbelige sammen med det hæsblæsende og rockede og efterlade én der, hvor man bliver taget i hånden, samtidig med at man ikke aner, hvad der kommer til at ske.

Med Solstorm har Kristoffer, Søren, William, Jonathan og Carl-Erik tændt for en spraglet musikalsk turbine, men selvom kontrasterne og de genremæssige hovedspring er til at tage og føle på, er denne plade mere sammenvævet og fuldendt i sin lyd end Søns tidligere plader. 

Søn udgøres af Kristoffer Jessen, Søren Michelsen, William Hoffmann, Jonathan Leer-Birlov og Carl-Erik Gippert

Søn på Youtube

Ungdomspris
Er du under 25, kan du købe billet til 100 kroner. Bemærk at billetholdere med en ungdomsbillet kan blive bedt om at fremvise dokumentation for alder i døren.

Siddepladser/ståpladserK
oncerten bliver gennemført med stående publikum - dog med enkelte siddepladser efter først-til-mølle-princippet.

Er du gangbesværet el. og har brug for en siddeplads, så giv lyd før koncerten, så vi kan reservere en plads til dig.

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark

Pris

175 kr. + gebyr. Medlemsrabat: 10%
Ungdomsbillet u/25: 100 kr. + gebyr.

Køb billetter