Tigeroak

Tigeroak

Gnisten slår dørene op for den danske neosoul-duo Tigeroak

Køb billetter

175 kr. + gebyr 10 kr. Medlemsrabat: 10%

Gnisten byder velkommen til Tigeroak! 

Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist.

Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette. Ved at kombinere elektroniske neosoul-grooves med figurative tekster og melodiske omkvæd, sigter Tigeroak mod at skabe et rum, hvor alle kan nyde musik med et mere eksperimentelt fokus.

Duoen udkom d. 24. februar med deres debutalbum. Albummet er blevet varmt modtaget, og blev kåret som ugens album på P8. 

Tigeroak blev i 2022 udpeget til Jazz Danmarks Jazzkonkurrence, og har medvirket to gange i DR?s programserie ?Sammen - Hver for sig?, deres koncert til festivalen Jazz and Words blev blandt andre nomineret til en DMA for årets nytænkende koncertoplevelse.

Duoen har flere gange spillet koncerter i Paris, haft deres første single i A-rotation med over 250 afspilninger i radioen på P8-jazz, og har indspillet musik til deres kommende debutalbum i bla. Angel-og Abbey Road Studios i London. De blev for nyligt inviteret til interview og livekoncert på P8-jazz, i programmet Formiddag for Evigt.

Youtube
Tigeroak - People

 

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark

Pris

175 kr. + gebyr 10 kr. Medlemsrabat: 10%

Køb billetter