Mads Mouritz & Jacob Funch

Mads Mouritz & Jacob Funch

Lykkelige mennesker i fremtiden - glæd dig til duoen Mads Mouritz & Jacob Funch på tour!

En unik dansk sangskriver og landets måske mest hårdtarbejdende multiinstrumentalist fejrer 20 år på landevejen med nyt show, hvor sangene fra Mouritz/Hørslev Projektet er omdrejningspunktet.

Sidste års udgivelse Lykkelige Mennesker med bandet Mouritz/Hørslev Projektet inkluderede pop perler som P6 hittet Termodragten og den rørende ballade Det hele kan hele, om en kvinde i midt 30?erne der danser sig ud af depressionen og sin generations overfladiske So-Me kultur. 

Albummet var et overflødighedshorn af gode sange med et væld af prominente gæsteoptrædener af b.la. Palle Mikkelborg og Maggie Björklund (Jack White). Et album som flere danske sangskrivere har peget på som et af de sidste mange års bedste udgivelser. Pauline, Katinka og Kristian Leth heriblandt.

Mouritz & Funch serverer deres moderne popviser med en energi og en inderlighed, der sender tankerne hen på en ung Povl Dissing flankeret af Peter Thorup. Koncerterne byder foruden Mouritz/Hørslev sangene også på enkelte sange fra Mouritz? soloudgivelser. Sange der føles nært beslægtede med Søren Kragh Jacobsens. Det er moderne socialrealisme, det er sjovt og rørende,
og sangene er som små noveller om personer vi alle kender.

Volmer og Vibe fra p3?s Vidundergrunden kaldte i 2020 sangen Flyt På Landet for en perle af en udkants landeplage, og nummeret blev spillet flittigt i programmet under hele corona nedlukningen. Lyt desuden til Dagen er go er go, Kristian og Eftermiddag i byen.

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl eller et dejligt glas vin!

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset.

Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark