Asger Techau

Asger Techau

Asger Techau forbindes af mange med rockbandet Kashmir. Nu spiller han under eget navn med eget band på Gnisten i Ry.

Asger Techau på turné med sit band gæster Gnisten.

I oktober kan du opleve sanger og sangskriver Asger Techau på spillestedet Gnisten i Ry i den klassiske, intime stemning som Gnisten er kendt for.

Asger Techau er for mange et navn som forbindes med rockbandet Kashmir, som bragede frem i 1990erne. Kashmir stiftede han sammen med Kasper Eistrup og Mads Tunebjerg, da de gik på Kastanievej Efterskole.

I 2016 udgav Asger Techau sit første album som soloartist 'Phonetics' og senere fulgte to EP?er Waves og Time, hvor han udvidede sin musikalske palet som sangskriver og producer.

På denne kreative rejse blomstrede et fast samarbejde med produceren Casper Hesselager (Hymns from Nineveh, The Eclectic Moniker, Palace Winter), som har manifesteret sig i rummelige og rigt detaljerede lydbilleder.

Dette musikalske samarbejde kulminerede med udgivelsen Descendence i 2019, hvor første single Trash It opnåede solid airplay på P6 BEAT. I 2021 udgav Asger Techau sit seneste album Levels, som varsler en moden og personlig sangskriver, der er klar til at cementere hans plads som en vigtig og stærk stemme på den danske musikscene.

Få en smagsprøve på Asger Techaus musik her:

Asger Techau - Stick In The Mud

Line-Up:

Asger Techau LIVE band er er solidt foretagende bestående af

  • Nikolaj Wichmann - Bas
  • Kasper Rasmussen - Trommer
  • Nicholas Kingo - Keys
  • Søren Sunding - Guitar
  • Steffen Nordenstam - Guitar
  • Asger Techau - guitar og vokal

Ståpladser/siddepladser
Vær opmærksom på, at koncerten er med stående publikum, men der vil være enkelte siddepladser efter først-til-mølle-princippet. Kontakt os på [email protected] hvis du er gangbesværet - så reserverer vi en siddeplads til dig. 

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark