Yör

Yör

Yör spiller i tæt nærvær og udsender energiske beats, pulserende synthesizers og dansksproget lyrik og Maries kraftfulde vokal.

Køb billetter

180 kr. + gebyr 10 kr. Medlemsrabat: 10%

Gnisten slår dørene op for et af dansk musiks nye, unge håb. Yör spiller nærværende musik med energiske beats, pulserende synthesizers og dansksproget lyrik og Maries kraftfulde vokal.

Yör fortæller selv sådan her, hvordan bandet er opstået: "En nat havde Marie Kildebæk en drøm om et band, der spillede rå og viljefaste sange sunget med en hudløs ærlighed. Bandet hed Yör og da Marie vågnede, besluttede hun sig for at genskabe drømmens lyd og skabte bandet udfra drømmescenariet med de dygtigste musikere hun kendte: Viktor Dahl, Janus Bagh og Lasse Jacobsen."

Yör forener det fine og intime med det store og eksplosive. Et unikt dansksproget tekstunivers får lov at udfolde sig i en klangfuld kombination af organiske og elektroniske instrumenter.

Maries fængslende vokal og lyriske talent er centrum i en ramme af rå synth teksturer med et bankende hjerte af dyb bas og trommer.

Yör er dannet af fire helt forskellige personligheder, der trækker på vidt forskellige musikalske referencer, som bliver til en lysende enhed, når de står sammen på scenen. Deres stærke kemi når langt ud over scenekanten og helt ind i publikums indre. 

Se og hør mere til Yör:

YouTube

Spotify

Facebook

Debut EP?en ?I Virkeligheden? har været i kraftig rotation på P6 og lå nr. 1 på P3?s upcoming-liste 3 uger i træk.

Yör har spillet udsolgte headliner koncerter på Idealbar, Empire Bio og Villa kultur og har desuden spillet Nye Toner (Bremen), Hotel Cecil, Uhørt, New note og Carpark.

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark

Pris

180 kr. + gebyr 10 kr. Medlemsrabat: 10%

Køb billetter