Dorthe Højland Group + Einar Már Guðmundsson

Dorthe Højland Group + Einar Már Guðmundsson

Dorthe Højland Group + Einar Már Guðmundsson

Køb billetter

200 kr. + gebyr 10 kr. Medlemsrabat: 10%

Dorthe Højland Group + Einar Már Guðmundsson
 - Øjeblikket og evigheden - musik og digte

Ordene har altid været der, musikken har altid været der.
Det starter i ordet, og det hele starter i lyden.
Digtene kan stå for sig. Musikken kan stå for sig.
Tilsammen opstår der en synergi og skaber et udtryk, der bliver nærmest svævende og magisk.

Øjeblikket og evigheden er et møde mellem musik og poesi, en dansk saxofonist og en islandsk digter, som umiddelbart fascineredes af hinandens udtryk. Musikken er skrevet til digte fra samlingen Til rette vedkommende.

Saxofonisten Dorthe Højland fra Ry og Islands store historiefortæller Einar Már Guðmundsson har nu udviklet et unikt fælles musikalsk projekt, der har fået titlen: Øjeblikket og evigheden.

Det er kort fortalt et møde mellem musik og poesi, en dansk saxofonist og en islandsk digter, som gensidigt er blevet fascineret af hinandens udtryk.

Einar Már Guðmundsson er nutidens mest kendte forfatter og digter fra Island. Han har modtaget en lang række priser, blandt andet Nordisk Råds Litteraturpris, Karen Blixenmedaljen og Det Svenske Akademis Nordiske Pris, og han har tidligere arbejdet med musikere i flere forskellige sammenhænge.

Dorthe Højland er komponist og diplomuddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hendes instrument er saxofonen, og hun har dannet Dorthe Højland Group, der spiller egen-komponeret nordisk jazz med vægt på det lyriske, melodiske og stemningsfyldte. Gruppen består af Dorthe Højland på saxofon, Jacob Højland på klaver, Thomas Sejthen på kontrabas og Henrik Nielsen på trommer.

 

 

Praktisk info

Her følger lidt praktisk info, der gælder for alle vores events og koncerter.

Som medlem af Gnisten-Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten.

Meld dig ind her, og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Parkeringspladserne tæt på Gnisten er reserveret til folk med gangbesvær.

Så allerbedst er det, hvis du kommer til fods, på cykel eller med tog - der er kun 300 m. at gå fra stationen i Ry, så det er ingen sag. Gnisten finder du på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter den høje skorsten!! 

Er du i bil, så sæt den på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej).

Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk!

Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Her er der også et toilet med handicapadgang. Der er gelænder ved trappen på forsiden af huset.

Sig til, hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Gnisten er et spillested med højt til loftet og plads til unikke musikalske oplevelser. Stedet er båret af hjerteblod, engagement og ambitiøse frivillige med rødder i det lokale.

Det gamle varmeværk midt i Ry er efter en kæmpe indsats af frivillige omdannet til et intimt spillested, hvor både musikere og bands på vej og veletablerede navne optræder.

Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten!

Tid

Sted

Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry, Danmark

Pris

200 kr. + gebyr 10 kr. Medlemsrabat: 10%

Køb billetter