VELKOMMEN TIL NYKREDIT 💥- NY SPONSOR FOR GNISTEN!

Festen fortsætter! Nykredit Silkeborg har nemlig besluttet sig for at slutte sig til truppen af Gnistens seje sponsorvirksomheder i Gnisten Backstage...

Læs på Facebook

Festen fortsætter! Nykredit Silkeborg har nemlig besluttet sig for at slutte sig til truppen af Gnistens seje sponsorvirksomheder i Gnisten Backstage.

Nykredit er en stor organisation og Gnisten er lille bitte…. Men en ting har vi tilfælles: der står en forening bag 🙂. I Nykredit siger de ”Forenet kan vi mere” – og vi må bare sige, at vi er enige! At gode organisationer som Nykredit bakker op om sådan en lille forening som vores gør hele forskellen ❤️

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN til Nykredit Silkeborg!

”Vi er stolte over, at være med til at fremme den lokale kultur i en forening, med så stor lokal forankring og virkelyst”, udtaler senior privatrådgiver Lars Bertelsen, Nykredit Silkeborg.

Vil du vide mere om Nykredit bank og foreningsejerskabet, så skriv til Lars på [email protected] eller ring direkte på 4455 6808. De har rådgivningscenter på Papirfabrikken i Silkeborg, og man er velkommen til at kigge ind til kaffe - både privat og erhverv.

Læs mere om Nykredit her: www.nykredit.dk

Vores mange medlemmer og frivillige siger tusind tak for samarbejdet 😊

Hvor er det fantastisk med et lokalt erhvervsliv, som støtter kulturlivet helt tæt på…